becasine

Crowdfunding Becasines

 

Join2Sport is over heel Vlaanderen door G-SportVlaanderen geselecteerd om deel te nemen aan hun crowdfunding voor de aankoop van onze Becasines.
Om dit te realiseren hebben wij uw hulp nodig. Elk klein steuntje kan op het einde een mooi verschil maken.

Als wij 3000€ kunnen verzamelen, dan krijgen wij van G-SportVlaanderen een extra subsidie om onze Becasines aan te schaffen.


Wens je te helpen, klik dan op onderstaande knop.

De voorwaarden van de actie zijn deze:

In een becasine kom je nog eens ergens.

Een becasine? Dat is een rolstoel met ondersteunende voor- en achterarmen. Twee of vier personen kunnen met een becasine makkelijk door de natuur rijden.

De G-sporter in de becasine kan zo op meer plekken komen en bijvoorbeeld meedoen met een eco-trailrun of wandelen met de familie in de natuur of op het strand.


Dit product wordt gemaakt in een maatwerkbedrijf door en voor mensen met een beperking.

Bovendien is het inclusie-sportmateriaal, want valide en mindervalide mensen doen dankzij de becasine samen aan sport. 


Ook blijven we met dit product trouw aan circulair ondernemen. Een becasine is opgebouwd met natuurlijke, recycleerbare materialen zoals aluminium, hout en rubber. Je krijgt hem zonder moeite in een auto en ook monteren doe je in een handomdraai.  


Comfort? Daar is ook aan gedacht, want elke becasine is uitgerust met een schokdemper, een kussen voor zitvlak en rug, een heupriem en een grote draagtas.


Ideaal voor onze sportevents en -projecten voor inclusieve deelname, maar ook om uit te lenen aan verenigingen en events in de omgeving. 

created by 6-10design / info@6-10design.be

ownership of vzw Join2Sport / info@join2sport.be / +32(0)496 50 90 31